TJ Viktoria Sedlec

Oficiální stránky klubu

Bývalí reprezentanti Jiránek a Řepka přilákali na zápas třetí třídy tisíc diváků!

Sedlec - Na úvod sezóny TJ Viktoria Sedlec B přivítala doma aspiranta na postup do okresního přeboru TJ Sokol Červené Janovice. Na utkání se přišla podívat tisícovka diváků, protože v dresu Červených Janovic se objevily dvě ligové hvězdy. Tomáš Řepka a Martin Jiránek. Celé utkání nakonec odehrál jen Řepka, jelikož v 17. minutě Jiránek odstoupil po zranění. 

TJ Viktoria Sedlec B - Tj Sokol Červené Janovice 4:8 (1:4) 

řepan

Další články s fotkama: 
https://www.sport.cz/fotbal/ostatni/clanek/1617074-na-repku-v-pralese-narvano-lepsi-navsteva-nez-na-druhe-lize.html#section-artcl
https://kutnohorsky.denik.cz/fotbal-okres/foto-repka-poprve-v-akci-cervenym-janovicim-pomohl-ke-trem-bodum.html
http://www.svoboda.info/sport/fotbal/byvali-reprezentanti-jiranek-a-repka-prilakali-na-zapas-treti-tridy-tisic-divaku/

Úvodu zápasu to v hledišti jen zahučelo, protože se středem hřiště prosadila nová posila Sedlic Václav Došek,, jenže jeho střela z velkého vápna mířila vedle branky gólmana Honse. Poté převzali otěže zápasu Červené Janovice. V 5. min. se poprvé do střeleckého listiny zapsal trenér Štěpán Kacafírek, když 25 metrů vymetl levý horní růžek branky gólmana Dostála - 0:1 V 7. min. se prozměnu prosadil před velkým vápnem útočník Špitálník, ale naštěstí pro sedlecku obranu orazítkova jen tyčku branky gólmana Dostála. Jenže 10. min. to bylo už 0:2, když záložník Uher z hranice šestnáctky přehodil gólmana Dostála. V 18. min. po faulu Hyku rozehrál trestný kop z levé strany záložník Hvězda, ovšem jeho centrovaný míč skončil v náruči gólmana Honse. O tři minuty později na druhé straně útočník Špitálník vystřelil z velkého vápna brankář Dostál jeho střelu vyboxoval ale k odraženému míči se dostal dobíhající Kacafírek, jenže z malého vápna přestřelil branku.
Ve 24.min. stoper Kolda vybojoval míč uprostřed hřiště a nahrávkou po zemi oslovil před velkým vápnem záložníka Hvězdu, ten však přestřelil branku hostů.V 26. min. záložník Novák se uvolnil na levé straně a z velkého vápna střelou po zemi k pravé tyči zvýšil na - 0:3 Ve 33 min. hosté opět zahrozili trestným kopem, když po rozehrávce Nováka se do zakončení ze střední vzdálenosti dostal útočník Kacafírek, jenže jeho přízemní střelu k levé tyči gólman Sedlic vytěsnil na rohový kop.
Ve 34. min. Viktorka mohla vstřelit branku, když po rohovém kopu Hvězdy na levé straně se ve vápně hlavou prosadil kapitán Zdychynec, ale rybičkou hlavičkoval nad branku hostů.
V samém závěru padly dvě branky. Nejprve ve 43. min. záložník Chvála se uvolnil na pravé straně ve vápně a poslal přízemí centr před branku domácích, míč vyrazil gólman Dostál, jenže k dorážce se dostal O. Štěpán a zvýšil na 0:4. Aby toho nebylo málo, pro zranění kotníku musel odstoupit kapitán Zdychynec. Ještě do poločasu se Viktorce podařilo snížit. O branku Sedlic postaral stoper Kožnar, když nejprve vybojoval balón ve prostředku hřiště a ze střední vzdálenosti pomocí tečí stopera Řepky uklidil míč k pravé tyčce do dolního rohu branky gólmana Honse. - 1:4 V nastaveném čase Viktorka zahrávala sérii rohových kopů Před brankou hostů se na zadní tyči opět prosadil obránce Kožnar, když se dostal k odraženému míči, tentokrát ovšem míč netrefil.

Ve druhém dějství Viktorka byla víc aktivnější a střílela ze střední vzdálenosti, ale střely letěly mimo branku gólmana Honse. Ovšem branka padla na druhé straně v 56. min. se po rohovém kopu z pravé strany ve vápně prosadil útočník Kacafírek - 1:5 V průběhu zápasu zapršelo a Viktorka jakoby ožila. O minutu později na druhé straně se středopolař Petr Menšík uvolnil před velkým vápnem a vystřelil sice doprostředka branky, ale brankář Hons jeho střelu na nadvakrát kryl. V 64. min. Viktorka vsítila druhou branku, když po standardní situaci soupeře z rychlého protiútoku snížila na 2:5. Po ose M. Poul J Svoboda, Hvězda a Ďoubal. Obránce M. Poul uvolnil přihrávkou po zemi na pravé straně útočníka Svobodu, který přenesl hru na levou stranu, kam si naběhl Hvězda ,a pohotovou střelou vystřelil na brankáře Honse , ovšem k odraženému míči se dostal Mercedes a ten z brankové čáry dal na 2:5 V 67. min. trenér Červených Janovic Kacafírek vstřelil hattrick. Jenže v 74. min. Viktorka zdramatizovala zápas, když se ke slovu přihlásil útočník Josef Svoboda, který se individuálně uvolnil před velkým vápnem a technickou střelou po zemi k levé tyčce angličákem překonal brankáře Honse.3:6. V 77. útočník Svoboda zkorigoval svoji druhou brankou v zápase v barvách Sedlic a tak na světelné tabuli svítilo skóre 4:6 ! Jenže v 78. min. záložník Novák se uvolnil na levé straně přes dva protihráče a střelou po zemi bližší tyči překonal gólmana Dostàla.4:7.
V samém závěru 88 min. dal konečnou podobu výsledku útočník Kacafírek, když z pravé strany trestného kopu technickou střelou vymetl pravou šibenici gólmana Dostála 4:8.

Diváků: 1000.
Sedlec B: Dostál - Fitzbauer (29. M. Poul), Kožnar, J. Poul (60. Žídek), Hyka - Kolda (52. Ďoubal), Zdychynec (44. Pohanka), Svoboda, Petr Mrštík, Hvězda (64. Češpiva) - Došek.
Č. Janovice: Hons - Chvála, Řepka, Bouma, Vavřina - Kubík, Jiránek (17. O. Štěpán, 45. L. Červinka), D. Uher, D. Novák - J. Špitálník (29. Vondráček), Kacafírek. Trenér Štěpán Kacafírek.


Branky: 45. Kožnar, 65. Ďoubal, 74., 77. Svoboda - 5., 56., 67., 88. Kacafírek, 10. D. Uher, 26., 78. D. Novák, 43. O. Štěpán. Rozhodčí: Řípa - T. Volenec, Klobása. ŽK: Hyka, Ďoubal.



Tabulka III. Tř.

   

Následné utkání:
VSA  -Chotusice   So 4.11. 14:00 
VSB B - Křesetice  Ne 19.11. 13:30 

Odehrané utkání: 
Bílé Podolí - VSA   So 28.10. 3:1 (1:1)
Soběšín - VSB B   Ne 29.10. 1:1 (0:0)


Tréninky: 2023 
Út 16:00 hřiště? (bude potvrzeno)
Čt 17:30 Umělka sokolák (od 2.11.)

Sportovka pro děti 
(přestávka zimní)

 

Výsledky, rozpisy, tabulky ...:

A-tým:  https://www.fotbal.cz/souteze/turnaje/hlavni/a315411f-ba5b-469c-a79a-a3fc82b973ea

B-tým:  https://www.fotbal.cz/souteze/turnaje/hlavni/60528fe1-0c66-451d-995b-d05b21b72dcc

 

Hráči B týmu

Kecátko

marvel - 23/04/2018 - 10:16

Po další komunikaci s webhostingem ještě některé problémy přetrvávají, např nejde uložit článek - řeším.

marvel - 23/04/2018 - 08:59

Problém byl na straně webhostingu a jeho antiviru, který nám "požíral" stránky. Nyní by mělo být vše funkční. Pokud ne, dejte mi vědět.M.

marvel - 23/04/2018 - 08:58

Ahoj, od minulého týdne se stránku potýkaly s problémy. Nejdříve přestala fungovat ochrana proti spamu - captcha, poté nešlo přidávat články a nakonec stránky vypadly úplně.

d10s - 18/04/2018 - 15:24

JINAK PRO B-TÝM- v sobotu (21/4) se hraje na Klukách od 16:00!!!

d10s - 18/04/2018 - 15:22

Karle čtu článek a Franta je Brabec, a Průša těžko mohl centrovat v 48., když šel o půlce dolu, ale jinak dobrej článek

The shoutbox is unavailable to non-members