Vynikající úvod zápasu přinesl vítězství nad lídrem tabulky

Paběnice - V 16. kole OP vyrazila Viktorka na hřiště Paběnic, lídra tabulky OP. Čekal je nejlepší trávník a hřiště na okresu, ale také nehezké vzpomínky z minulého roku.

Paběnice - Sedlec 1:3 (0:3)
1

 

To co se dělo prvních 20 minut hry nečekal asi nikdo z přítomných. Viktorka začala utkání vysokým presinkem, což přineslo své ovoce. Hned ve 2. minutě si naběhl H. Hvězda na centr z pravé strany a překvapivě hlavou nasměroval míč do branky - 0:1. V 8. minutě si na levé straně H. Hvězda poradil se soupeřem a poslal prudký střílený centr do vápna, který ideálně tečoval Martin Kolda a bylo to 0:2. Ani poté Viktorka nepolevila a dočkala se dalšího zásahu v 18. minutě, když se míč po kompinaci na levé straně dostal do vápna, kde nadvakrát propálil Pepa Svoboda míč do brány 0:3. Poté se hra vyrovnala, ale zaskočení domáci se už z uvodní dvacetiminutovky nevzpamatovali. A když se dostali do zakončení, tak je vychytal dobře připravený Lukáš Dostál, který se sám připravil o čisté konto v 90. minutě, když nesmyslně podrazil hráče v pokutovém území a penaltu Pašiak proměnil - 1:3.


Martin Votava, hráč Paběnic: ,,K zápasu jsme přistoupili hodně vlažně. Soupeř nám dal tři branky během patnácti minut, a to jsme mohli být rádi, že neproměnil další šance. Pak už si hosté vítězství pohlídali."

Jiří Vopatřil, trenér Sedlce: ,,Po posledním zápase v Paběnicích, na který se nedá zapomenout, jsme se dlouho vzpamatovávali. Doufám, že naše zasloužené a jednoznačné vítězství nám pomůže v dalších důležitých utkáních. Soupeře můžu pochválit pouze za skvěle připravené hřiště."

Facebook TJ Sokol Paběnice:
První jarní domácí zápas měl hodně hořkou příchuť. Jestli si někdo myslel, že po vysoké výhře v Nových Dvorech přijde něco podobného i se Sedlcí, tak se krutě mýlil.Paběnice potkal v tomto utkání totální kolaps a v 18. minutě bylo utkání prakticky rozhodnuto. Hosté v tuto chvíli vedli už 0:3.
Za celý zápas jsme si nedokázali vytvořit žádnou vyloženou šanci a prohráli zaslouženě.
V 77. minutě byl navíc po druhé žluté kartě vyloučen J. Veselý.
Kosmetická úprava výsledku z naší strany přišla v 90. minutě, kdy rozhodčí Volenec nařídil pokutový kop, který proměnil M. Pašiak a konečný výsledek upravil na 1:3. 

Branky: 90. Pašiak - 2. Hvězda, 8. Kolda, 18. Svoboda

Rozhodčí: Volenec Tomáš, Pipek Šimon, Semirád Martin

Diváků: 50

Viktorka: Dostál - Kubec, Kožnar, Kořínek, Průša (74. Ďoubal) - Košátko, Petr Mrštík, Pavel Mrštík, Hvězda (33. Tyšer) - Kolda, Svoboda (84. Češpiva)

Paběnice: Výborný - Vetešník, Vlach, Blahník (16. Lupínek), Sochr, Mužátko, Záhrobský, Svoboda, Pašiak, Votava, Veselý (77. čk)

4


2

6

7