TJ Viktoria Sedlec

Oficiální stránky klubu

Aktéři duelu mezi Malešovem a Viktorií Sedlec očekávají bojovné utkání

Kutnohorsko - O víkendu čeká fotbalové příznivce v rámci 16. kola okresního přeboru opravdová lahůdka. Druhá Viktoria Sedlec totiž zavítá na hřiště čtvrtého Malešova. Souboj týmů, které dělí v tabulce pouze tři body vypukne v Malešově v sobotu v 16.30 hodin.

Zdroj: http://kutnohorsky.denik.cz/fotbal_region/akteri-duelu-mezi-malesovem-a-viktorii-sedlec-ocekavaji-bojovne-utkani-20170407.html

 

 

Aktéři zápasu, trenér Malešova Jiří Škramovský a kapitán Sedlece Martin Volenec se shodují, že utkání bude pro obě mužstva náročné.

To, že souboje těchto dvou mužstev jsou plné soubojů a emocí dokládá i fakt, že v podzimním utkání, které Viktoria vyhrála na domácím hřišti 3:1 udělil rozhodčí hned osm žlutých karet. 

Co očekáváte od sobotního vzájemného utkání? 
J. Škramovský: Sedlec už jsme dva roky neporazili, takže doufám, že tentokrát se nám to povede. Hrajeme doma, což by nám mohlo pomoc, ale i tak bude zápas hodně náročný. My hrajeme totiž s jedním útočníkem, protože máme tři hráče do útoku zraněné, což je průšvih. Nezbývá, než se o vítězství poprat tak, jako před týdnem v Kutné Hoře. 
M. Volenec: Rozhodně nás nečeká lehké utkání. Ostatně pro nás v poslední době není snadný žádný zápas, protože jsme na tom špatně psychicky a potřebovali bychom se trochu zvednout. Do Malešova jedeme ale rozhodně zvítězit.

Jaký je zdravotní stav vašeho kádru? Bez koho se budete v utkání muset obejít? 

J. Škramovský: Všechno začalo už v přípravě, kdy jsme přišli o stopera Barenčíka a brankáře Táborského, což jsou dva hráči, kteří nám budou chybět celé jaro, a to je velmi citelná ztráta. Hrát nebude ani útočník Lambev, který má natržený stehenní sval. Tři týdny nehraje ze zdravotních problémů ani Železný. Chybět bude i Škrobák a na zápas se Sedlecem nám vypadl i Žídek. Kádr máme hodně zdravotně omezený, což je špatné. 
M. Volenec: Určitě nám bude chybět Kolda, který se zranil na tréninku a zřejmě to bude zranění dlouhodobější. Možná bude chybět také brankář Michal Jon, který měl problémy už minulý týden, a proto nechytal proti Suchdolu. 

Podzimní duel vyhrál Sedlec 3:1. Může být sobotní utkání v nějakém ohledu podobné?
J. Škramovský: Se Sedlecem jsou všechny zápasy stejné. Všechny jsou bojovné a jsou si velmi podobné. Jde o to, komu se podaří nastřílet góly a komu ne. My poslední dobou moc gólů nedáváme, ale třeba se to v sobotu změní. Ale jak říkám, všechny zápasy s Viktorií jsou těžké. 
M. Volenec: Na podzim to bylo hodně vyrovnané utkání, i když jsme zvítězili o dvě branky. Jinak to byl vyrovnaný, bojovný zápas. Takové jsou s Malešovem všechny duely. I proto si myslím, že se to nyní bude vyvíjet podobně a třeba rozhodne i to, kdo vstřelí první gól. 

Co je podle vás hlavní sílou soupeře? Na co si musíte dát pozor? 
J. Škramovský: Velkou zbraní Sedlece je jejich zkušenost a bojovnost. Když si vezmu, kolik toho natrénujeme my a kolik soupeř, tak si myslím, že toho natrénujeme o padesát procent více, ale Sedlec má mužstvo plné hráčů, kteří se rvou o výsledek a nechají na hřišti všechno, což neumí úplně každý. My jsme spíše hračičkové a snažíme se, zahrát si technicky, narazit si to, což Sedlec svou bojovností někdy dokýže předčít. 
M. Volenec: Malešov je podle mě hodně silný v tom, že má mladý tým, který moc neobměňuje, drží stejné hráče a jejich sehranost se začíná projevovat a jsou ve vrchních patrech tabulky. I proto očekávám těžké utkání. 

Jak jste zatím spokojení s průběhem jarní části? Je něco, co byste chtěli zlepšit do dalších kol?
J. Škramovský: Nejme spokojeni se zápasem se Zbraslavicemi, ale naštěstí jsme vyhráli v Kutné Hoře, takže jsme se vrátili zpět do určitých kolejí. Do dalších zápasů se musíme vypořádat lépe s útokem, protože střílíme málo branek. Za špičkou okresního přeboru zaostáváme v produktivitě. To je vidět i v tabulce, protože soupeři nastříleli čtyřicet, padesát gólů, zatímco my jen dvacet pět. 
M. Volenec: Bodově to není špatné. Ze dvou zápasů máme čtyři body. Nicméně když to shrnu, tak jsme v obou zápasech měli deset minut před koncem tři body, ale poté jsme inkasovali a zbytečně ztratili body, i když jsme poté v obou případech zvládli penalty. Bohužel jsme měli zatím trochu smůlu, ale jinak jsme spokojení. Zlepšit bychom ale určitě chtěli docházku hráčů na fotbal, protože ta je horší. Cílem je určitě udržet druhé místo, případně se posunou výše, což bude ale hodně těžké, protože Hlízov je na tom hodně dobře a ztrácíme na něj více bodů. Nicméně pokusíme se jejich náskok stáhnout a rozhodně udržet druhé místo.

Zdroj: http://kutnohorsky.denik.cz/fotbal_region/akteri-duelu-mezi-malesovem-a-viktorii-sedlec-ocekavaji-bojovne-utkani-20170407.html

Následné utkání:
VSA  -Chotusice   So 4.11. 14:00 
VSB B - Křesetice  Ne 19.11. 13:30 

Odehrané utkání: 
Bílé Podolí - VSA   So 28.10. 3:1 (1:1)
Soběšín - VSB B   Ne 29.10. 1:1 (0:0)


Tréninky: 2023 
Út 16:00 hřiště? (bude potvrzeno)
Čt 17:30 Umělka sokolák (od 2.11.)

Sportovka pro děti 
(přestávka zimní)

 

Výsledky, rozpisy, tabulky ...:

A-tým:  https://www.fotbal.cz/souteze/turnaje/hlavni/a315411f-ba5b-469c-a79a-a3fc82b973ea

B-tým:  https://www.fotbal.cz/souteze/turnaje/hlavni/60528fe1-0c66-451d-995b-d05b21b72dcc

 

Tabulka OP 23/24
po 8. kole

1. Suchdol 21* 
2. Sparta B 15 
3. Církvice 15*
4. Tupadly 15 
5. Chotusice  14*
6. Malešov 13*
7. Sedlec 11*
8. Zruč 11
9. Nové Dvory  8
10. Kaňk 6
11. Záboří 4* 
12. Křesetice  3* 
13. B.Podolí  3* 
* o zápas méně

Hráči A týmu

Kecátko

marvel - 23/04/2018 - 10:16

Po další komunikaci s webhostingem ještě některé problémy přetrvávají, např nejde uložit článek - řeším.

marvel - 23/04/2018 - 08:59

Problém byl na straně webhostingu a jeho antiviru, který nám "požíral" stránky. Nyní by mělo být vše funkční. Pokud ne, dejte mi vědět.M.

marvel - 23/04/2018 - 08:58

Ahoj, od minulého týdne se stránku potýkaly s problémy. Nejdříve přestala fungovat ochrana proti spamu - captcha, poté nešlo přidávat články a nakonec stránky vypadly úplně.

d10s - 18/04/2018 - 15:24

JINAK PRO B-TÝM- v sobotu (21/4) se hraje na Klukách od 16:00!!!

d10s - 18/04/2018 - 15:22

Karle čtu článek a Franta je Brabec, a Průša těžko mohl centrovat v 48., když šel o půlce dolu, ale jinak dobrej článek

The shoutbox is unavailable to non-members