Rezerva Viktorky začala nový ročník III. třidy vysokou výhrou

Sedlec - V prvním kole III. třídy privítala rezerva Viktorie tým Slovan Horky. Oba týmy v minulém ročníku svaděli boj o udržení, což se nakonec obou podařilo.  

Sedlec - Horky 7:3 (3:1)  

 Hned ve třetí minutě utekl hostující obraně Košátko, který místo zakončení našel úplně volného Baginskiho, jenž uklízel míč do prázdné brány - 1:0. Ve 23. dostal míč na půlce míč Gono, jenž po úspěšné kličce brankaři měl snadné zakončení - 2:0.  Třetí branku přidal opět Baginski, který opět po skvělé přihrávce z pravé strany mířil do prázdné branky - 3:0.  Hned po minutě se hostům podařilo snížit, když na tečovanou střelu Chámy nedokázal zareagoval domácí brankář Rybák. - 3:1. 

 Stejně jako první poločas, tak i druhý začal po dvou minutách gólem domacích. Rychlý protiútok začal křížnou přihrávkou Pavlík na J.Poula, který přessprintoval obranu a nahrál před prázdnou bránu Koriťákovy, jenž se nemýlil - 4:1. Na 5:1 přidal další gól Gono, jenž opět utekl obraně a zakončil přesně. Poté domácí povolili a hosté dvakrát snížili. Prvně v 60. minutě vyrazil křížnou střelu Rybák jen před odkrytou branku a Kodeš míč ve skluzu doklep do branky - 5:2. V 77. minutě Studnička utekl domácí obraně a mířil přesně -  5:3. Dále už úřadovali jen domácí. V 82. minutě se zmocnil míče Poul, prošel po pravé straně a přihrál před prázdnou bránu Volencovi - 6:3. O 6. min později se situace opakovala. Poul nahrál opět Volencovi a ten se opět nemýlil a uzavřel skóre na 7:3.

Sestava Viktorie: 
Rybák - Hyka, Fitzbauer, Zdychynec, Pavlík - Culek (46. J.Poul), Košátko (70. Volenec), Jakub Spáčil, (60.Dostál) Jan Spáčil  - Baginski (46.Koryťák), Gono (75. Stolín)

Sestava Horky: Mareček - Vondráček, Oswald, Ilizi, Kruml, Kročák, Trekoval, Vondráček, Cháma, Wolter, Kodeš   střídali: Kodeš, Málek, Studnička

Diváků: 80
Rozhodčí: Uher Jiří 

Branky: 3. Baginski Sebastian, 23. Gono Michal, 38. Baginski Sebastian, 48. Koriťák Pavel, 56. Gono Michal, 82. Volenec Martin, 88. Volenec Martin 39. Cháma Jakub, 60. Kodeš Michal, 77. Studnička Martin