TJ Viktoria Sedlec

Oficiální stránky klubu

Nové webové stránky

Jak jste si jistě všimli, naše stránky doznaly značných změn. Nově už nepíšu přímo zdrojový kód stránek, ale používáme CMS Joomla!, což by mi mělo umožnit efektivnější, rychlejší a především pohodlnější správu našich stránek.{jcomments on}

.

Následuje seznam hlavních změn oproti starým webovkám:

 

  • Design: Výhodou nového systému je přednastavený template, který určuje rozvržení prvků na stránce, nevýhodou je malá škála možností grafického rozvržení stránek (barvy, tvary atd...).
  • Články: Nově si budou autoři článků vkládat svá díla na web sami. Zkrátit by se tedy měla doba od napsání do zveřejnění článků na stránkách, neboť už se nebude muset čekat, až se administrátor přinutí něco dělat.
  • Komentáře: Vložené články, stejně jako ankety a některé fotky lze komentovat. Většinu komentářů lze vložit bez předchozí registrace uživatele. Články jsou také opatřeny systémem hvězdiček, pomocí něhož můžete ohodnotit článek.
  • Registrace: Nově se můžete na našich stránkách registrovat. Vyplatí se to například, pokud chcete psát do kecacího okénka pod svým jménem. Pro psaní ve fóru je registrace nutná podmínka.
  • Fórum: Diskuzní fórum je další novinka našich stránek. Diskutovat můžete o všem okolo fotbalu nejen na Kutnohorsku. Za pozornost stojí téma "Podněty a připomínky ke stránkám", kde můžete vyjádřit svůj názor na naše stránky, případně napsat podnět k vylepšení. Překvapit občas může neúplný překlad z AJ do češtiny, který se ale snažím opravovat, nicméně je to dost časově náročné, takže to jde pomalu.

O dalších novinkách budu postupně informovat. Některé části stránek ještě nejsou plně funkční nebo jsem je nestihl doplnit, mějte proto, prosím, strpení (to platí především o kádrech mužstev, kde je potřeba doplnit fotografie).

Následné utkání:
VSA  -Chotusice   So 4.11. 14:00 
VSB B - Křesetice  Ne 19.11. 13:30 

Odehrané utkání: 
Bílé Podolí - VSA   So 28.10. 3:1 (1:1)
Soběšín - VSB B   Ne 29.10. 1:1 (0:0)


Tréninky: 2023 
Út 16:00 hřiště? (bude potvrzeno)
Čt 17:30 Umělka sokolák (od 2.11.)

Sportovka pro děti 
(přestávka zimní)

 

Výsledky, rozpisy, tabulky ...:

A-tým:  https://www.fotbal.cz/souteze/turnaje/hlavni/a315411f-ba5b-469c-a79a-a3fc82b973ea

B-tým:  https://www.fotbal.cz/souteze/turnaje/hlavni/60528fe1-0c66-451d-995b-d05b21b72dcc