Viktorka remizovala v Malešově

Malešov – V šlágru 18. kole okresního přeboru fotbalisté Malešova přivítali doma ve sportovním areálu Josefa Klečáka mužstvo TJ Viktorii Sedlec. TJ Sokol Malešov s 28 body remizoval v Uhlířských Janovicích 3:3, přestože Malešov o poločase  vedl již 2:0. Naopak druhá TJ Viktoria Sedlec s38 body si poradila doma s Kácovem 3:0, když o výsledku Viktorka rozhodla až v závěru zápasu.

Kouči Luboši Votavovi chyběli jen tito hráči: Petr Mrštík a Poul.                                            

Trenér Jan Škramovský postrádal Špitálníka, Radila a Kalanyose.

 

SK Sokol Malešov – TJ Viktoria Sedlec 1:1 ( 0:0)

 

.

Obě mužstva dobře vycházela ze zabezpečené obrany, ale směrem dopředu oba soupeři byli jalový, protože se střídali ve špatných nahrávkách. Hru Malešova sice dirigoval špílmachr Michal Rejtárek, ale tento ho také moc nevymyslel, protože měl za sebou bodyguarda Michala Gona, který mu neustále znepříjemňoval hru.

Proto diváci viděli první šanci až 25. min, kdy se Malešov dostal do přečíslení. Po centru záložníka Nekoly z pravé strany se do zakončení dostal ve vápně skluzem Horyna, ale brankář Šilhán vytěsnil jeho pokus na pravou tyč sedlecké branky. O deset minut později útočník Jelínek z velkého vápna vystřelil na branku Malešova, ale jeho střela postrádala razanci a tak gólman Táborský s přehledem kryl. Pět minut před koncem prvního poločasu jsi Viktorka vytvořila velkou šanci. Tady pro změnu Hvězdova střela sice měla razanci, ale ne přesnost, protože z velkého vápna v plném náběhu překopnul Táborského bránu.

 

 

O poločase byla v kabinách asi bouřka, protože do druhého dějství obě mužstva nastoupila jako vyměněná. Jako první jsi brankovou příležitost vytvořila Viktorka. Ve 49. min. po centru Jelínka z levé strany se za obranou Malešova objevil v pokutovém území osamocený záložník Tvrdý, který podrážkou překonal gólmana Táborského - 0:1 V 67. min. po Kožnarově špatném výkopu se míč dostal před velkým vápnem ke Klečákovi, ten místo střelby to ještě zkoušel průnikem do vápna, ale tady narazil na obránce Nikolu Kožnara, který ho vytěsnil i s míčem do autu. V 69. min. po rychlé kombinaci malešova , záložník Zoufalý vystřelil z velkého vápna nad branku hostů.  Jednogólový náskok Viktorka držela až do 73. min., kdy v pokutovém území záložník Kalfiřt „zakopl“ o obránce Vavřinu a rozhodčí Marek Radina nařídil pokutový kop.  Kapitán Rejtárek z penalty nadvakrát překonal gólmana Šilhána. – 1:1 V samém závěru Viktorka mohla o výsledku rozhodnout ve svůj prospěch. V 81. min. po faulu střídajícího Pavela Mrštíka před vápnem rozehrál na krátko trestný kop Zdychynec, který ve vápně oslovil útočníka Pospíšila, ale jeho ránu vyrazil Táborský na roh.

 

 

SK Sokol Malešov – TJ Viktoria Sedlec 1:1 ( 0:0)

 

Rozhodčí: Marek Radina

Branky: 49. Tvrdý - 73. Rejtárek PK

 

SK Malešov -Táborský,Barančík, Krásenský, Poklop,Koubek, Zoufalý,Horyna( 50.  Menšík)  M. Rejtárek,Kalfiřt (88. Vokoun ) - Klečák Nekola (75. Žídek) 

VS - Šilhán - Kořínek, Kožnar Zdychynec, Vavřina, Volenec (70. Ivičič) Tvrdý, Gono, Hvězda,( 46.Pa. Mrštík) - Jelínek, Pospíšil